Elvelangs

Elvelangs er en turvei som ble åpnet i 2020. Den går fra Hallingdal Feriepark til Ål sentrum og idrettsanlegget hvor kampene spilles. Videre fortsetter den videre langs Oppsjø og gjennom skogen hvor den ender opp med Ål Camping. Her kan man gå tilbake eller ta turen som en runde og følge gangvei tilbake til sentrum. 

Langs denne turveien er det laget til både fiskeplasser og badeplass. I tillegg finner man benker og det er satt opp tre gapahuker med bålpanner langs ruten. Et flott tilbud mellom kampene. Ikke minst knyttes nå idrettsanlegget sammen med alle tilbud i Hallingdal Feriepark på en fantastisk måte. 

I ferieparken kan man kjøpe kort til høyt og lavt park og lekeland for kun kr 250,- (gjelder da hele helgen). I tillegg finnes det her restaurant, lekeapparat, sykkelpark og eventyrgolf (mot betaling). Se feriepark.no for mer informasjon. 

Se ellers www.visital.no for mer informasjon.

Hallingdal Feriepark 

Ferieparken ligger kun ca 1 km fra banene og skolene. Nytt i år er flott gangvei direkte fra idrettsplassen til ferieparken (se informasjon om Elvelangs). 

Under Ål Cup har Hallingdal Feriepark et spesialtilbud for å bruke Høyt og Lavt parken og lekeland. Dette koster kun kr 250,- for deltagere på Ål Cup og gir fri tilgang hele helgen. 

Alle som skal bruke klatreparken må fylle ut en egenerklæring. Dette kan gjøres på nett før avreise. www.topcamp.no/nb/hoyt-lavt-klatrepark-hallingdal

I ferieparken finner dere også Eventyrgolf (mot betaling), sykkelpark, lekeapparat, 4H gård og andre aktiviteter.

Se www.feriepark.no for mer informasjon.

Les mer om tilbud her.

Hardeste skudd

Som tidligere år kan man sjekke skuddfoten under Ål Cup. Vi tilbyr uhøytidlig konkurranse – kanskje klarer du å slå rekorden? Klasseinndeling etter alder og kjønn.

Aktiviteter i idrettsparken 

Ellers finner man også tennisbaner, sandvolleyball og sandfotball i idrettsparken. Dette kan man bruke fritt under cupen.

Vi vil også legge opp til andre aktiviteter i området rundt banene. Informasjon om dette oppdateres fortløpende.

Pr i dag er planen å tilby nye spennende aktiviteter som sport stacking, kanjam og hesherball. Følg med her og på våre Facebook-sider for oppdatert informasjon utover vår og sommer!

© Levert av Hallingdølen AS